Ízesmester.hu

Miért éppen Sana Juicer?

fruit & vegetables pie chartAz elmúlt pár évben kezdtem észrevenni, hogy egyre több ember kezdett el tudatosan táplálkozni. Lassan odafigyelünk a bevitt táplálékunk minőségére is, és talán kezdjük elhagyni a “jó” magyaros zsíros ételeket és helyettesíteni azokat zöldségekkel, gyümölcsökkel. Ez egy nagyon jó dolog, de sajnos az élelmiszer gyártók is rájöttek erre, és a vásárlókat becsapva silány termékeiket próbálják nekünk különböző hívogató címkékkel eladni. Ami sajnos sikerül is nekik.

 

Miről is beszélek?

 

Hát arról hogy a 100%-os gyümölcslé, amit a hipermarketek polcain találtok igazából gyümölcskoncentrátumból készül. Ez azt jelenti, hogy a gyümölcsöt előszőr hőkezelik és lekvárszerű sűrű masszát készítenek belőle. Majd a mi gyárainkba érkező koncentrátumot felhigítják vízzel. Amit aztán újból hőkezelnek a csomagolás előtt. Szóval ezekben a termékekben mennyi a gyümölcs és mennyi a víz? És a vitamin, az hol marad? Mert ugye köztudott, hogy hő hatására azok is megsemmisülnek. Hát kéremszépen az a nagy helyzet, hogy vizet iszunk egy kis koncentrátummal és esetleg mesterségesen hozzáadott vitaminokkal.

narancs üveg

Mindezt mennyiért?

 

400 és 500 Ft között vásárolhatjuk meg literjét, attól függően, hogy melyik márka termékeit választjuk. Persze nem törvényszerű, hogy csak a koncentrátumból készült termékeket találjuk meg a boltok polcain. Vannak már szupermarketek álltal is forgalmazott ténylegesen 100%-os levek, amiket hűtőben tartanak. Viszont ezekért a termékekért tényleg ki kell nyitni a pénztárcánkat. Általában 700-900 Ft között adnak 0,7 dl-t, jó esetben 1litert. A bioboltokban megvásárolható termékekről ne is beszéljünk. Ott 1 üveg zöldség vagy gyümölcslé 1400 Ft-nál kezdődik, határ pedig a csillagos ég.  érme

Mindent összevetve megéri ez nekünk? Hát sajnos nem. Vagy silány terméket kapunk , nem elég hogy drágán, de még becsapva is. Vagy jó terméket még drágábban, ami az árát tekintve luxusnak számít.

 

Mi a megoldás?

 

Az ha magunk készítjük el ezeket a termékeket.

woman_making_orange_juice

 

Nem, nem a kézi facsarásra gondoltam. 🙂 Hanem egy olyan szerkezetre, ami a gyümölcsünk, zöldségünk minimum 80%-át hasznosítja. Alacsony fordulatszámon présel, így kevesebb hőhatás éri a gyümölcsöt, zöldséget. Így több vitamin marad benne.

A Sana Juicer ezeket az elvárásokat 100%-ban teljesíti.

De nem csak ezeket. Bármilyen zöldséget le tudunk vele préselni, amit nem minden gyümölcsfacsaró tud. Tudunk vele készíteni különböző tejeket. Például mandulatejet, rizstejet, szójatejet. Ami valljuk be hogy a boltban literenkénti ára 800 Ft-nál kezdődik. Ez a gép már a búzafűvel is megbírkózik. Így bűzafű levet is tudunk vele készíteni, ami köztudott, hogy a rákmegelőzésben nagyon fontos szerepet játszik.

Egy ilyen gép segítségével naponta annyi vitamint és rostot juttatunk a szervezetünkbe, amit másként nem tudnánk. Hiszen ki tud egy nap alatt megenni mondjuk 1 kg narancsot, 2 db céklát, 0,5 kg almát, 30 dkg spenótot, … stb. Azért írom ezeket a mennyiségeket, mert amióta én a Sana Juicert használom átlagosan ennyi gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok el lé formájában naponta. Számoljunk csak, ez mennyi pénz is pontosan: narancs-300 ft, cékla-60 ft, alma-120 ft, spenót-150ft. Összesen: 630 ft. És hogy ebből a pénzből mennyi levem is lett pontosan? Összesen körülbelül 3 liter ténylegesen 100%-os gyümölcs és zöldséglé. A boltban a silányabb minőségből is ez minimum 1500 Ft lett volna.

Arról nem is beszélve, hogy a napi szükséges vitamin igényemet 100%-ban természetes módon bejuttatom a szervezetembe. A betegek doktorának is szokták hívni ezt a gépet, nem is alaptalanul. Itt is egy kis videó róla :),

 

Foglaljuk össze, hogy miért a Sana Juicert válaszd, ha gyümölcs préselésről van szó!

   • A gyümölcsök és zöldségek minimum 80%-át hasznosítja.
   • Zöldségek, mint például, spenót, saláta préselését is könnyedén elvégzi.
   • Alacsony fordulatszámon présel, így a vitaminok nem tűnnek el.
   • Megbírkózik a jéggel is, így nyáron különböző hűsítő italokat készíthetünk vele.
   • Képes szójatejet, mandulatejet, rizstejet és búzafű levet is készíteni.
   • Naponta csak egyszer kell tisztítani, az is összesen 5 percünkbe kerül.
   • Kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér.
   • Motorjára 10 év garanciát ad a gyártó. Ami azért valjuk be, hogy a mai világban ez nagyon soknak számít.
   • Így ezzel a garanciával hosszú távra tervezhetünk, vagyis a gépbe fektetett pénz biztosan megtérül az olcsóbb levek készítése által.
   • Nem elhanyagolható tulajdonság, hogy nem egy zajos géppel állunk szemben, hanem egy rendkívül halk szerkezettel.

 

 

Hol tudjátok beszerezni?

 

Magyar forgalmazója az EUJUICERS.HU.
Őket az alábbi elérhetőségeken keresheted fel:

Webshopjukon is megrendelheted termékeiket:
Web: http://www.eujuicers.hu/hu

Telefonon is tájékozódhatsz kínálatuk felöl:
Eujuicers vonal: 06-20-910-25-74

Személyesen is megtekintheted termékeiket:
Bemutatóterem:
1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 33.

Nyitvatartás:

Hétfő: 9:00 – 18:00
Kedd: 9:00 – 18:00
Szerda: 8:00 – 16:00
Csütörtök: 9:00 – 18:00
Péntek: 8:00 – 16:00
Szombat és vasárnap: zárva

Email-t is írhatsz nekik:
Email: hu@eujuicers.com

 

Ők mitől mások, mint a többi konyhai eszközt áruló bolt? Abban, hogy ők ténylegesen értik a dolgukat, forgalmazott termékeiket rendszeresen használját. Biztos tudással segítenek a számodra megfelelő gépet megtalálni. Mindezt nem csak hozzáértéssel, hanem hatalmas kedvességgel teszik. Bátran forduljatok hozzájuk!

 

Végül egy pontos termékleírást is megosztok veletek:
Képernyőfotó 2015-04-20 - 18.05.12