Ízesmester.hu

Esti nyammognivaló

kesz_teli_webEzeken a forró nyári napokon általában mindenki valami könnyű vacsorára vágyik. Ezzel mi sem vagyunk másképp. Sokszor készítek sajttálakat, salátákat vacsorára. Ma ötvöztem a kettőt és minden finomságból került egy kevés a tányérunkra. 🙂

Hozzávalók:

  • holland keménysajt
  • kecskesajt
  • szarvasgombás sajt
  • lajta sajt
  • füstölt lazac
  • olívabogyó
  • szárított paradicsom
  • erdei gomba válogatás
  • rukkola
  • madársaláta
  • paradicsom

 

Elkészítés:

  1. A felsorolt sajtokat felkockázzuk és fajtánként a tányérra helyezzük.
  2. A rukkolát és madársalit a tányér szélére halmozzuk, tetejére egy kis koktélparadicsomot helyezünk, majd meglocsoljuk sűrű, ízesített balzsamecettel.
  3. A füstölt lazacot is felkockázzuk.
  4. A különböző olajbogyókat – én görögöt és fokhagymával töltöttet használtam most -szárított paradicsomot és gombákat is a tányérra helyezzük.
  5. Figyeljünk a tálalásra, mert minél gusztusosabban néz ki az étel annál jobban fog esni. 🙂

Jó étvágyat a vacsorához! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.