Ízesmester.hu

Céklalé az őszi vitaminbomba

ceklale_webMár bőven itt van a nyakunkon az ősz. Megfelelő időszak arra, hogy feltankoljuk a szervezetünket télire vitaminokkal. Van egy szuper mód arra ha nem tudsz nyersen töménytelen mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget fogyasztani. Az pedig nem más, mint egy hiper-szuper gyümölcsprés. Én tavasszal szereztem be ezt a készüléket és azóta is rendszeresen használom, sőt most ez a legszuperebb dolog a konyhámban. Bár nem olcsó maga a készülék, viszont az elkészített levek bőven bolti ár alatt jönnek ki, így hamar visszahozza az árát. Nem mellesleg erről tényleg tudod, hogy tartósítószert, adalékanyagokat, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, nem sűrítményből készül hanem tényleg 100%-os gyümölcsből és zöldségből. Egyszer már leírtam miért éri meg egy ilyen gépet beszerezni ha gondoljátok olvassátok el azt is, itt találjátok: Miért éppen Sana Juicer.

 

Most pedig nézzük a hozzávalókat a fenti képen látható szuper finom léhez:

  • 1 közepes cékla
  • 2 közepes alma
  • 1 nagyobb sárgarépa
  • 1/4 citrom
  • 1-2 dl víz

A hozzávalókat megmossuk. A céklát meghámozzuk nagyobb darabokra szeljük, úgy hogy beleférjen a gép adagolójába. Az almát, sárgarépát, citromot szőröstűl-bőröstűl felkockázzuk. Így még egészségesebb lesz, hiszen az alma magját és héját is lepréseljük. Nekem elég tömény szokott lenni a lé, ezért egy kevés vízzel hígítani szoktam. Ebből a mennyiségű alapanyagból kb 7-8 dl folyadék lesz.

 

Íme a gép amivel ezt az italt készítettem:

sana 808 orange with fruits

Hol tudjátok beszerezni?

 

Magyar forgalmazója az EUJUICERS.HU.
Őket az alábbi elérhetőségeken keresheted fel:

Webshopjukon is megrendelheted termékeiket:
Web: http://www.eujuicers.hu/hu

Telefonon is tájékozódhatsz kínálatuk felöl:
Eujuicers vonal: 06-20-910-25-74

Személyesen is megtekintheted termékeiket:
Bemutatóterem:
1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 33.

Nyitvatartás:

Hétfő: 9:00 – 18:00
Kedd: 9:00 – 18:00
Szerda: 8:00 – 16:00
Csütörtök: 9:00 – 18:00
Péntek: 8:00 – 16:00
Szombat és vasárnap: zárva

Email-t is írhatsz nekik:
Email: hu@eujuicers.com

 

Ők mitől mások, mint a többi konyhai eszközt áruló bolt? Abban, hogy ők ténylegesen értik a dolgukat, forgalmazott termékeiket rendszeresen használják. Biztos tudással segítenek a számodra megfelelő gépet megtalálni. Mindezt nem csak hozzáértéssel, hanem hatalmas kedvességgel teszik. Bátran forduljatok hozzájuk!

 

Comments are closed.