Avokádós saláta garnélával | Ízesmester.hu
Ízesmester.hu

Avokádós saláta garnélával

avokados_sali_web Egy nagyon finom saláta ötletet hoztam ma nektek. Ennek az ételnek az elkészítése aztán tényleg nem igényel  konyhai tapasztalatot. Mint minden saláta, ez is 5 perc alatt kész, szuperkönnyű, szuperegészséges, szuperfinom. Az étkezéseink 80%-át ilyen zöld finomságoknak kellene kitölteniük, hogy szervezetünk minden nap megkapja a vitaminadagját, jól tudjunk működni, tele legyünk energiával, ne savasodjunk el… És még oldalakon keresztül sorolhatnám ezeknek az ételeknek jótékony hatásit. Mivel én tudatosan odafigyelek arra, hogy minden nap kerüljön valamilyen zöldséges étel az asztalunkra, így a blogról sem hiányozhatott ez a bejegyzés. Remélem örömmel fogadjátok majd többi saláta variációmat is. :) Nézzétek, ezeket a dolgokat kell beszereznetek ehez az ételhez:

 

Hozzávalók:

  • Jégsaláta
  • Avokádó
  • Mozzarella
  • Olajbogyó
  • Rák
  • Olívaolaj
  • Lenmagolaj
  • Lime
  • Fokhagyma

 

Elkészítés:

  1. A rákokat egy kevés fokhagymán és olívaolajon hirtelen megpirítjuk.
  2. A zöldségeket tetszőlegesen összevágjuk.
  3. Egy tálba helyezzük, meglocsoljuk egy kis olívaolajjal, lenmagolajjal és lime levével.
  4. Összekeverjük, rászórjuk a mozzarellát és a rákokat.

 

Jó étvágyat kívánok hozzá! :)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.